Medlemsfordeler Dammen1182 Sandefjord Løpeklubb

Avtale med Sporty24 – treningssenter i Sandefjord, Stokke og andre steder i Vestfold – tilgang på alle sentre

Klubbavtale – den enkelte betaler selv:

  • Alle klubbmedlemmer får trening ved alle Sporty24 senter for kr.289,- per måned (ordinærpris kr.349). Den ansatte står selv for betaling av medlemskap via avtalegiro.
  • Nøkkelkort kan kjøpes til kr.300,- for de som ønsker det. Dette kjøpes av den enkelte i resepsjonen ved innmelding.
  • Medlemskapene har ingen bindingstid, kun 1 måneds oppsigelsestid.
  • Ved signering av medlemskap får de klubbmedlemmer innværende måned gratis.
  • De ansatte må fremlegge bekreftelse på at de er medlem i klubben ved innmelding.

     

Lister over medlemmer i Dammen1182 Sandefjord Løpeklubb ligger i resepesjonen i Sandefjord og når man tegner abonnement første gang gjør man det i senterets betjente åpningstid (Man-Fre 16:00-20:00) og henviser til navnet sitt på listen.

 

Kode: DAMMEN1182
Rabatt: 20%
Unntak: Rabattkoden gjelder ikke Norrøna, Härkila, elektronikk, kart, pakkepris, Superdeals, Outlet, turmat og allerede nedsatte varer.


Koden er gyldig ut 2023

Vertical Playground - vpg.no

Det er viktig at klubbens medlemmer blir informert om betingelsene i avtalen for å unngå ev. misforståelser , så merk dere :

*Rabattkoden er unik og skal kun deles med medlemmer Dammen 1182 Løpeklubb. VPG har rett til å sperre kunder som misbruker avtalen eller som på en eller annen måte deler ut rabattkoden til personer ikke medlemmer av Dammen 1182 Løpeklubb.

 

*Rabattkoden gir 20% rabatt på varegruppene fjellstøvler/sko, klær og ryggsekk/bag (gjelder ikke på alpinstøvler, telemarkstøvler, snowboardstøvler og toppturstøvler). Rabattkoden gjelder ikke på allerede nedsatte varer.

*Når kunden er innlogget på vpg.no og rabattkoden er aktivert (gjøres under Kundesørvis – Min Side eller ved utsjekk i kassavinduet), vil de fremhevede prisene være de ferdig rabatterte prisene. Er det ingen reduksjon i prisen gjelder ikke rabattkoden på dette produktet. Finnes det en kampanje på et produkt som er bedre enn kunderabatten, velger nettsiden den beste rabatten.

*Rabattkoden lagres fast på den respektives kundeprofil etter første gangs registrering, med varighet iht. denne avtalen.

Rabattkoden er v1192pg25

Vi vil oppfordre klubbens medlemmer til å følge vpg.no på Instagram og Facebook, og vi blir veldig glade om aktuelle postinger på sosiale medier merkes med @vertical_playground og #vpgno i tillegg til deres egne unike merker.